Textielkunstenares   -   Fabric Artist  
Wandkleden in opdracht

Ik heb veel gewerkt in opdracht en daarbij ging ik als volgt te werk. In een gesprek vertelde de persoon die overwoog mij een opdracht te geven en (foto's van) mijn werk heeft gezien, het een en ander over zichzelf en wat belangrijk is in haar/zijn leven. Vaak vertelde men mij dan over voor hen persoonlijke belangrijke symbolen of beelden. Door me zowel op de persoon voor wie het wandkleed zou worden, als ook op de voor deze persoon belangrijke beelden of symbolen te concentreren, zag ik vaak al tijdens zo'n gesprek de beelden uit de niet-fysieke wereld die specifiek bij deze persoon en bij haar symbolen horen.
Deze beelden bracht ik vervolgens via mijn werk naar de wereld van de materie in de vorm van een wandkleed. Ik gebruikte een eigen ontwikkelde, vrije vorm van patchwork, waardoor ik als het ware kan schilderen met stof. Deze techniek leent zich goed voor mijn doel, omdat het me dwingt de kern te raken.

In de afgelopen jaren heb ik behalve opdrachten uit Nederland ook opdrachten ontvangen uit de Verenigde Staten, Canada en Duitsland.
Geen nieuwe opdrachten

Op dit moment heb ik helaas geen tijd meer voor nieuwe opdrachten.